Murer Valby

Hvis du har brug for en murer i Valby, København eller i en af byerne omkring, kan B-Fliseservice hjælpe dig – vi har stor erfaring med at håndtere stor såvel som mindre projekter indenfor murerarbejde, totalløsninger og hele entrepriser. Vi er din lokale murer og entreprenør med kendskab til alt indenfor murerverdenen og store dele af processerne i et byggeri, da vi har arbejdet på området i mange år.

Din lokale murer i Valby

B-Fliseservice holder til i Hvidovre, og vi kører ud til alle steder i og omkring Storkøbenhavn, og hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi dækker dit område, så ring eller skriv til os og lad os kigge på, om vi kan løse din opgave.

Vi har en grundtanke om at være din lokale håndværker på den måde, at vi går til alle vores opgaver og projekter med den holdning, at vi skal kunne møde dig i supermarkedet om lørdagen og hilse unden at skamme os over vores arbejde. Vi sætter en ære i at gøre et godt job hver gang, og vi vil strække os langt for at opfylde dine drømme.

Kommunikation er nøglen til et godt projekt

Hvis en opgave eller et projekt for alvor skal glide ubesværet fra start til slut, så handler det om god kommunikation. Og det behøver ikke at være så svært. Hos B-Fliseservice vil vi hellere tage en ekstra snak om tingene, svare på et spørgsmål eller ringe og spørge, hvis vi er i tvivl, end at ende ud med at lave noget der er utilfredsstillende.

Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at fortælle højt om deres tanker og forventninger, og vi gør det samme. Hvis man taler sammen, så er man allerede kommet rigtig langt, er vores grundholdning.

Vi står for kvalitet og godt håndværk

God kommunikation kan naturligvis ikke stå alene. Opgaven skal også løses, og arbejdet skal gøres godt. Hos B-Fliseservice udfører vi murerarbejde i manger former – det kan være at lægge fliser på et badeværelse, lave gulvet i bryggerset, sætter fliser på væggen i køkkenet, lave din facade på huset eller stå for større dele af din renovering og lave totalløsninger.

Vi udfører et bredt felt af arbejde, og det gør vi, fordi vi har mange års erfaring med i bagagen og en stor interesse for at se ting ske og blive gjort godt. Vi vil altid stå som garant for godt håndværk og arbejde udført i høj kvalitet.

Så hvis du har et projekt, du gerne vil have udført, så hører vi meget gerne fra dig.

FAQ

Er der lang ventetid på at få noget lavet hos jer?
Vi får løbende opgaver ind i vores kalender, og alt efter hvad vi har, vil der være mere eller mindre ventetid. Måske har vi lige et hul til at løse en bestemt opgave, og så behøver ventetiden ikke at være lang. Det bedste du kan gøre er faktisk at ringe til os eller skrive for at høre, hvordan det står til.


Håndterer I alle slags opsætninger af fliser?
Ja, vi har mange års erfaring, så vi har prøvet det hele efterhånden – og vi bør derfor kunne løse alle de opgaver, vi bliver stillet.


Jeg har noget med min facade, der skal laves, og jeg ved ikke helt, hvad der skal til – kan I hjælpe?
Det kan være svært selv at se, hvad det præcis er, ens bolig har brug for, når det kommer til facaderenovering. Vi kan helt sikkert hjælpe dig – i første omgang med at lokalisere, hvad du skal have lavet og komme med et tilbud på arbejdet. Kontakt os meget gerne, så tager vi den der fra.