5/5

4.6 STJERNER PÅ HÅNDVÆRKER.DK

Facaderenovering

B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbyder komplet facaderenovering i Hvidovre og omegn, hvis dette er opgaven. Vi laver alt i facade og renovering, så du kan trygt tage kontakt til os.

Få et godt tilbud

  Mange års
  erfaring

  MEd i projektet
  fra a-z

  1000+ opgaver udført

  Facaderenovering i Hvidovre og omegn

  B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbyder facaderenovering i Storkøbenhavn og omegn. Vi er meget fleksible og skræddersyer et tilbud til dig med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

  Facaderenovering i Storkøbenhavn og omegn

  Hos B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbyder vi grundig og effektiv renovering af facade af alle typer huse, som har brug for en kyndig hånd til at genopfriske facaden. Et hus vil helt uundgåeligt med tiden begynde at falme, hvis ikke det bliver vedligeholdt – og her vil en gennemgribende facaderenovering være til optimale tiltag, der kan forny din bolig samt øge værdien.

  Få en faglig vurdering på din facade

  Overvejer du at få gjort noget ved din facade, kommer vi gerne og giver en faglig vurdering af alle lagene i facaden med henblik på at udarbejde den bedste løsning. Vi finder ud af, om det vil være en god ide at få foretaget en facaderenovering. Husk vi laver facaderenoveringer i Storkøbenhavn og omegn.

  Forlæng husets levetid med en facaderenovering

  Ikke alene ser det godt ud med en helt ny facade – det forlænger også husets levetid. Vi har mange års erfaring med facaderenovering, hvorfor vi er specialister i netop dette. Vi løser alle opgaver store som små. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på, hvad der bør laves på din bolig.

  Professionel rådgivning og sparring

  Der findes mange forskellige former for facaderenovering. Det kan af samme årsag, derfor være lidt vanskeligt at finde ud af, hvilken en type du skal vælge. Vi hjælper naturligvis gerne med at finde den helt rette løsning til dig og din bolig, så benyt dig endelig af vores professionelle rådgivning og få sparring om alle facetter omkring renovering af din facade. 

  5/5

  via Håndværker.dk

  Kan på det kraftigste anbefales

  Arbejdet blev udført i den aftalte periode og til fuld tilfredsstillelse. Undervejs aftaltes tillægsarbejder, hvilket gjorde at den oprindelige tilbudspris naturligvis blev hævet. Arbejdet er udført særdeles godt og flot.

  5/5

  via Trustpilot

  Meget tilfreds med arbejdet

  Meget tilfreds med arbejdet, flot
  muren kom til tiden og alt var som vi havde aftalt, flinke folk.

  Anbefaler gerne til andre👍🏻

  5/5

  via Håndværker.dk

  100% ordholdende og meget serviceminded

  B-Fliseservice har udført et professionelt arbejde, som vi glæder os meget over. Firmaet har været 100% ordholdende og meget serviceminded. Vi kan kun give dem vor bedste anbefaling.

  Få et uforpligtende tilbud

  Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os allerede i dag!