5/5

4.6 STJERNER PÅ HÅNDVÆRKER.DK

Entreprenørarbejde

B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbyder komplet entreprenørarbejde i Hvidovre og omegn. Vi laver alt i entreprenørarbejde og renovering, så du kan trygt tage kontakt til os, hvis du har behov for en erfaren entreprenør.

Få et godt tilbud

  Mange års
  erfaring

  MEd i projektet
  fra a-z

  1000+ opgaver udført

  Entreprenørarbejde i Hvidovre og omegn

  ​Vi er din professionelle entreprenørvirksomhed med mange års erfaring inden for udførelse af store som små projekter og opgaver i Storkøbenhavn og omegn. Vi kan varetage hele eller dele af projekter, hvor vi står for al koordinering og sørger for at være kontaktperson med eventuelle involverede håndværkere.

  Solidt entreprenørarbejde i Storkøbenhavn og omegn

  Hos B-Fliseservice er vi altid meget højt motiveret for at løse alle opgaver inden for gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi. Vi værner om kvalitet, og vores mål er at kunden altid skal være tilfredshed med det endelige projekt. Vores erfaring er din sikkerhed for høj kvalitet og et trygt forløb. 

  Detaljeorienteret entreprenørarbejde i Storkøbenhavn og omegn

  Hos os, arbejder vi utrolig målrettet og med høj grundighed. Der er aldrig to ens opgaver, og du kan forvente, at ingen opgave hos os er for stor eller lille. Derfor er vi altså behjælpelige, uanset om du skal bruge en professionel entreprenør til opførelse af flere huse eller ejendomme, eller om det blot drejer sig om en mere simpel renovering af en lejlighed. Vi mestrer begge dele og alt derimellem.  Vi er til for at hjælpe med præcis det, du skal bruge vores kompetencer til.  

  Få hjælp og rådgivning til dit entreprenørarbejde

  Du er også meget velkommen til at henvende dig for at få et godt tilbud på dit entreprenørarbejde i Storkøbenhavn og omegn. Med en dygtig entreprenør, som forstår dit projekt, har du sikret dig en løsning, hvor dialogen er god og forståelsen intakt. Det gør, at du altid er med på, hvad der sker, og du ved, hvem du skal henvende dig til.
  5/5

  via Håndværker.dk

  Kan på det kraftigste anbefales

  Arbejdet blev udført i den aftalte periode og til fuld tilfredsstillelse. Undervejs aftaltes tillægsarbejder, hvilket gjorde at den oprindelige tilbudspris naturligvis blev hævet. Arbejdet er udført særdeles godt og flot.

  5/5

  via Trustpilot

  Meget tilfreds med arbejdet

  Meget tilfreds med arbejdet, flot
  muren kom til tiden og alt var som vi havde aftalt, flinke folk.

  Anbefaler gerne til andre👍🏻

  5/5

  via Håndværker.dk

  100% ordholdende og meget serviceminded

  B-Fliseservice har udført et professionelt arbejde, som vi glæder os meget over. Firmaet har været 100% ordholdende og meget serviceminded. Vi kan kun give dem vor bedste anbefaling.

  Få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde i Storkøbenhavn og omegn

  Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os allerede i dag!