5/5

4.6 STJERNER PÅ HÅNDVÆRKER.DK

Flisearbejde

B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbyder komplet flisearbejde i Hvidovre og omegn. Vi laver alt i flisearbejde og renovering, så du kan trygt tage kontakt til os, hvis du skal have etableret nye fliser.

Få et godt tilbud

  Mange års
  erfaring

  MEd i projektet
  fra a-z

  1000+ opgaver udført

  Vi er eksperter i flisearbejde

  Mangler du en dygtig murermester, som kan hjælpe dig med et projekt, der involverer fliser? Hos B-Fliseservice er vi nemlig eksperter i at arbejde med fliser. Vi udfører alle former for flisearbejde, hvad end det drejer sig om fliser på gulve eller vægge, på badeværelset eller i køkkenet og udenfor såvel som indenfor.

  Vi er specialiseret i flisebelægning og klarer alle tænkelige former for flisearbejde. Fliser er ikke længere noget, som kun hører til på badeværelset eller som terrasse. Fliser benyttes i dag i hele huset – og med god grund. Fliser er slidstærke, holdbare og nemme at rengøre og er derfor et populært valg i hele huset. Fliser er også med til at sikre en god isolering og egner sig godt til gulvvarme.

  Fliser fås desuden i en lang række forskellige størrelser, mønstre, nuancer og stilarter, så du har mulighed for at skabe lige præcis det udtryk, du er på udkig efter.

  Renovering af badeværelse Brønshøj, Hvidovre, Rødovre, Valby & Vanløse
  Hvis du er i tvivl om hvilke fliser, du skal vælge til dit projekt, står vi altid til rådighed for råd, vejledning og inspiration. Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på flisearbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
  5/5

  via Håndværker.dk

  Kan på det kraftigste anbefales

  Arbejdet blev udført i den aftalte periode og til fuld tilfredsstillelse. Undervejs aftaltes tillægsarbejder, hvilket gjorde at den oprindelige tilbudspris naturligvis blev hævet. Arbejdet er udført særdeles godt og flot.

  5/5

  via Trustpilot

  Meget tilfreds med arbejdet

  Meget tilfreds med arbejdet, flot
  muren kom til tiden og alt var som vi havde aftalt, flinke folk.

  Anbefaler gerne til andre👍🏻

  5/5

  via Håndværker.dk

  100% ordholdende og meget serviceminded

  B-Fliseservice har udført et professionelt arbejde, som vi glæder os meget over. Firmaet har været 100% ordholdende og meget serviceminded. Vi kan kun give dem vor bedste anbefaling.

  Flisearbejde i Hvidovre og omegn

  B-fliseservice tilbyder fliseservice i Storkøbenhavn og omegn. Vi er meget fleksible og skræddersyer et tilbud tilpasset dine behov og ønsker.

  Professionelt arbejde i Storkøbenhavn og omegn

  ​Hos B-Fliseservice tilbyder vi alt i flisearbejde til private og erhverv såvel som offentlige institutioner. Netop flisearbejde er en af vores helt store forcer, hvilket virksomhedens navn også bærer præg af. Da det er vores helt store ekspertise, kan du være sikker på, at vi udfører jobbet af den bedste kvalitet.

  Flisearbejde fra gulv til væg i Storkøbenhavn og omegn

  Vi tilbyder en lang række forskellige ydelser inden for flisearbejde. Det kan derfor både være lige fra gulv til væg. Vi udfører alt og har du f.eks. behov for komplet flisearbejde i forbindelse med et nyt hus eller måske en gennemgribende renovering, kan du trygt henvende dig til os.

  Flisearbejde kan være mange ting

  Flisearbejde er i sig selv og sin betegnelse mange ting. Man kan have behov for fliser i alle slags rum. Ingen opgave er for stor eller lille. Det kan udføres i alle slags rum lige fra køkken og badeværelse til carporte og kældre. Vi kan også udskifte fliser, der er gået i stykker, eller hvis huset skal have helt nye gulvfliser.

  Garanteret kvalitet

  Vi går ikke på kompromis med hverken kvaliteten eller vores kundeservice, når vi udfører flisearbejde.
  Hos B-Fliseservice Murermester og Entreprenør bestræber vi os på at levere et perfekt resultat hver gang. Du kan derfor være helt sikker på, at du får udført flisearbejde i høj kvalitet, som lever op til dine forventninger. Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. 

  Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde i Storkøbenhavn og omegn

  Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os allerede i dag!