5/5

4.6 STJERNER PÅ HÅNDVÆRKER.DK

Totalentreprise

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder inden for totalentrepriser, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

Få et godt tilbud

  Mange års
  erfaring

  MEd i projektet
  fra a-z

  1000+ opgaver udført

  Totalentreprise i Hvidovre og omegn

  Lad B-Fliseservice Murermester & Entreprenør stå for din næste totalentreprise i Storkøbenhavn eller omegn. Vi udfører store og små projekter med udgangspunkt i de behov og ønsker, vi mødes af.

  Alt i totalentreprise i Hvidovre og omegn

  B-Fliseservice tilbyder også totalentreprise. Vi kan være totalentreprenør på langt de fleste projekter i Storkøbenhavn og omegn. Vi besidder alle de nødvendige håndværksmæssige ressourcer, så du ikke skal foretage dig noget som helst. Vi har brede kompetencer og kan udføre alle typer opgaver. Det er kun dine behov og ønsker, der sætter vores grænser.

  Del- og totalentreprise i Hvidovre og omegn

  Vi udfører alt i totalentrepriser. Vi udfører naturligvis både opgaver som del- eller totalentreprise, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde alle de foreskrevne regler og bygningsreglementer, der må være, til punkt og prikke. Ingen opgaver er hos os, hverken for store eller for små. Vi løser både mindre renoveringer og/eller byggeopgaver samt større entrepriser for både virksomheder og private. 

  Slip ansvaret og lad os bevare overblikket

  Via vores brede netværk af samarbejdspartnere, har vi kompetencer til at løse andet end tømrer- og mureropgaver. Vi løser også maler-, VVS- og el-opgaver. Du kan derfor trygt komme til os, hvis du ønsker et overskueligt bygge- eller renoveringsprojekt, hvor du får en totalentreprise med styr på alt fra a-z. Vi er et meget kvalitetsbevidst firma, hvor vi altid sikrer os, at vi er på rette vej i forhold til kundens ønsker, krav og behov, så vi ender med det ønskede resultat. 

  Kontakt os i dag og få rådgivning

  Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad det er, du har behov for, så vi sammen kan finde den rette og mest optimale løsning, som matcher dit budget og behov. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Ønsker du et godt tilbud på en totalentreprise, er vi klar til at udarbejde det til dig snarest muligt. Vi kan rykke på projektet, når du har brug for det, men kald os endelig ind så tidligt som muligt, så vi kan rådgive og vejlede i forhold til eksempelvis materialer m.m.
  5/5

  via Håndværker.dk

  Kan på det kraftigste anbefales

  Arbejdet blev udført i den aftalte periode og til fuld tilfredsstillelse. Undervejs aftaltes tillægsarbejder, hvilket gjorde at den oprindelige tilbudspris naturligvis blev hævet. Arbejdet er udført særdeles godt og flot.

  5/5

  via Trustpilot

  Meget tilfreds med arbejdet

  Meget tilfreds med arbejdet, flot
  muren kom til tiden og alt var som vi havde aftalt, flinke folk.

  Anbefaler gerne til andre👍🏻

  5/5

  via Håndværker.dk

  100% ordholdende og meget serviceminded

  B-Fliseservice har udført et professionelt arbejde, som vi glæder os meget over. Firmaet har været 100% ordholdende og meget serviceminded. Vi kan kun give dem vor bedste anbefaling.

  Få et uforpligtende tilbud

  Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os allerede i dag!