Renovering af bad

B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbyder komplet renovering af bad i Storkøbenhavn og omegn samt etablering af nyt, hvis dette er opgaven. Vi laver alt i bad og renovering, så du kan trygt tage kontakt til os.

Renovering af badeværelse i Hvidovre & omegn

B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbyder renovering af bad i Storkøbenhavn og omegn. Vi er meget fleksible og skræddersyer et tilbud til dig med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Renovering af bad og nyetablering i Storkøbenhavn og omegn

Hos B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbydes alt i renovering af badeværelser. Vi kan renovere badeværelser af ældre dato samt stå for etablering af helt nye badeværelse. Vi er et erfarent murerfirma, der forstår sig på selv de mindste detaljer, som altid kommer kunden til gode. Hvad kan vi hjælpe dig med? 

 

Renovering af bad i den bedste kvalitet

Søger du en kvalitetsbevidst murer, som kan hjælpe dig med lave dit drømmebadeværelse? Du kan trygt kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi lytter til dine behov, krav og ønsker med henblik på at skabe lige netop den renovering, der indfrier dine forventninger til såvel design som funktionalitet. 

Fra a-z og gode samarbejdspartnere

Vi udfører alle opgaver ved opførelse af et eventuelt nyt badeværelse. Da vi er en entreprenørvirksomhed, kan vi selv varetage alle arbejdsopgaver i forbindelse med renovering af vores kunders badeværelse samt en eventuel etablering af nyt. Vi samarbejder med nogle af de bedste tømrere, malere, elektrikere og VVS’ere. Af samme årsag kan vi med garanti stå inde for at udfører alverdens arbejdsopgaver i super høj kvalitet. 

Få et uforpligtende tilbud på renovering af bad i Storkøbenhavn og omegn

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os allerede i dag!