Murer i Vanløse

Står du overfor dit næste boligprojekt og mangler en erfaren murer til opgaven? Så er vi hos B-Fliseservice, din lokale murer i Vanløse, klar til at hjælpe. Hos B-Fliseservice har vi mange års erfaring med at forvandle dine boligdrømme til virkelighed, da vi arbejder indenfor et bredt felt udi murerarbejde og entreprenørarbejde.

Vi har fokus for detaljen, den sikre kvalitet og det gode håndværk. Nedenfor her, har vi skabt et overblik, over nogle af de opgaver vi gerne løser for dig:

  • Flisearbejde
  • Renovering af badeværelse fra A-Z
  • Filtsning og pudsning
  • Facadearbejde
  • Støbe- og entreprenørarbejde
  • Murerentreprise

Din professionelle murer i Vanløse

Hos B-Fliseservice bevæger vi os indenfor et bredt felt af murerarbejde, så du altid har muligheden for at ringe til os, og få et godt tilbud, uanset hvilket projekt du står overfor at skulle ud i. Vi løser gerne opgaven for dig, og tilpasser altid rådgivning til dine specifikke behov.

Du er også altid velkommen til, at komme ud og besøge os, hvis vi skal tage en fysisk samtale. Det er helt gratis og uforpligtende, hvor vi altid finder tid til en dialog. Du finder os i Hvidovre, hvor vi dækker et bredt område rundt om Storkøbenhavn. Vi har stor kendskab til egnen, og er meget lokale i vores tilgang til arbejdet – hvorfor vi holder af en god kontakt til vores kunder, og tror på det gode samarbejde.

Netop derfor, og fordi vi elsker vores arbejde, sætter vi altid en stor ære i at lave et godt job, når vi er ude på projekter.

Få et uforpligtende tilbud

Når du kontakter B-Fliseservice for at høre, hvad vi kan gøre for dig, behøver du ikke at være sikker på, at du vil bruge os allerede der. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, hvor vi sørger for at det er gennemskueliget, så du i ro og mag kan beslutte, om vi er et godt match til dig og dit projekt.

Vi ligger altid en stor dyd i de gode samarbejder, hvor kunden er tilfreds med det fuldførte arbejde, så alle går fra projektet med den gode følelse. Det er vores mål – tilfredse kunder og godt udført arbejde.

FAQ

Giver I råd og vejledning til flisevalg og opsætning af dem?
Ja. Vi har lavet rigtig mange badeværelser, og har derfor en bred erfaring om, hvad der fungerer godt og mindre godt. Du kan derfor altid regne med professionel rådgivning, som er baseret på mange års hårdt arbejde, og derved gode erfaring.


Laver B-fliseservice også entreprenørarbejde?
Efter mange års erfaring, og gode kollegaer i branchen har vi udvidet firmaet, til også at påtage total- og entreprenøropgaver. Dette skyldes vores gode muligheder for at sammensætte et godt team, af præcis de håndværkere, der er brug for til det gældende projekt.

Tager i opgaver uden for jeres område?
Står du med overvejelsen om, hvem der skal være mureren til jeres næste projekt? Så giv os gerne et kald, uanset område, og lad os tage en uforpligtende samtale om mulighederne.