Murer Glostrup

Hvis du drømmer om at lave forbedringer på dit badeværelse, rive det hele ned og bygge et nyt eller få lagt klinker på hele køkkengulvet, så er B-Fliseservice firmaet for dig. Vi er din murer i Glostrup, omegn og hele København, og vi er en god og veldrevet virksomhed, der kan lave alt i murerarbejde.

Når du skal renovere din bolig eller give den en tiltrængt opdatering, er der flere steder, du kan sætte ind. Et af de store og svære områder er badeværelset, din facade på huset og gulve. Det er områder, der, hvis de skal laves med fliser, kræver en del kendskab til faget, hvis det skal blive rigtig flot i mange år.

Din murer i Glostrup

Du kan godt selv give dig i kast med at lægge fliser eller pudse din facade, men murerarbejde med eksempelvis fliser er svært og tungt, så her kræver det en del kendskab til faget og de forskellige teknikker. Det har vi hos B-Fliserservice, for vi løser alt indenfor murerarbejde og har mange års erfaring.

Når du hyrer os til en opgave, kan du roligt læne dig tilbage i vished om, at arbejdet bliver gjort korrekt og efter alle regler på området. Vi er din lokale murer, og vi siger altid, at vi vil kunne møde vores kunde i det lokale supermarked efter arbejdstid og være stolte af det arbejde, vi har lavet.

Få råd og vejledning

Når du bruger B-Fliseservice som din håndværker, får du en trofast støtte hele vejen gennem dit projekt. Vi løser både enkeltopgaver og påtager os hele entrepriser og laver totalløsninger. Det gør, at du med sikkerhed ved, dit projekt bliver ført med erfaren hånd fra A-Z, uden du skal være nervøs for at misse vigtige ting undervejs. Det tager vi os af.

Hvis du har brug for råd og vejledning både før dit projekt og undervejs, vil vi altid gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt på vej. Vi har mange års erfaring at trække på, og vi kan derfor ofte se løsninger eller detaljer, som en boligejer ikke selv kender til.

Vores mål er altid, at du får den løsning, som passer bedst til dig og din bolig. Derfor snakker vi også om i opstartsfasen, hvad der egentlig skal laves på din bolig og hvordan det bedst gøres. Vi uarbejder gerne et uforpligtende tilbud, så du på den måde kan se, hvad du får fra os – og vi lover dig, at du får godt håndværk og pålideligt murerarbejde.

Kontakt os meget gerne for at høre med. Vi glæder os til at høre fra dig.

FAQ

Holder I kun til i Glostrup?
Nej, vi kører på store dele af Sjælland. Vi har størstedelen af vores kunder i og i nærheden af København, men hvis du bor lidt længere ude, så kontakt os og lad os høre om opgaven.


Hvor lang tid tager det at bygge et badeværelse op?
Det er svært at sætte tid på, for det kommer an på størrelsen og hvordan det skal udformes og hvor meget der skal laves. Vi kan sige mere, hvis vi hører lidt om opgaven – og du er meget velkommen til at kontakte os, så kan vi høre mere.


Skal jeg bestille fliser, før jeg kontakter jer?
Det behøver du ikke. Vi kan godt råde og vejlede dig. Men der kan være ventetid på leverancer, og i et flisecenter vil du også kunne få den nødvendig hjælp til valg af dine fliser, størrelser og antal, så det kan være en god idé at besøge dem allerede