Murer Brønshøj

B-Fliseservice er din murer i Brønshøj, Vanløse, Rødovre, København og byerne omkring. Vi kører i et bredt område i og omkring København, og vi kan helt sikkert også løse dit næste projekt, hvis du holder til her og har brug for hjælp til at få lagt et flisegulv, forskønnet din facade eller sat nye fliser op i din bruseniche.

Vi løser det hele i en pakke

Hos B-Fliseservice er vi eksperter i murerarbejde og alt der har at gøre med arbejde i den genre – så når du skal have lavet et nyt badeværelse, tilbyder vi totalløsninger, hvor vi står for alt arbejdet. På den måde skal du ikke selv ringe flere håndværkere ind, koordinere arbejdet og finde hoved og hale i hvor, hvad og hvornår. Det løser vi for dig, så du ikke skal bekymre dig om den del af arbejdet.

Du vælger stil, vi løser arbejdet

Når du overlader hele arbejdet til os, frigiver du tid. Men du slipper naturligvis ikke for at skulle forholde dig til, hvordan dit badeværelse skal se ud. Det kan være en stor mundfuld at skulle beslutte, hvilken stil et badeværelse skal have og her vejleder vi dig gerne.

Det bedste du kan gøre er at kigge grundigt på dit baderum og nøje overveje, hvad der skal være i rummet. Du skal tænke over, hvilke praktiske ting, du skal have. Bagefter kan du begynde at drømme om stil, materiale, farver og ikke mindst flisevalg. Vi råder dig gerne, men start tidlig i processen, så du har god tid til at træffe dine valg.

Vi er din murer i Brønshøj

Når du har foretaget dine valg, så er vi klar til at gå i gang med projektet. Det kan være svært at overlade sit hjem til andres menneskers dømmekraft. Men vi lover dig, at alt vi foretager os, er med tanke på at skabe det bedst mulige resultat for dig.

Vi har årevis af erfaring, og vi ved lige præcis, hvad der skal gøres hvornår, og vi ved hvordan en opgave løses bedst. B-Fliseservice står for høj kvalitet, og vi forlader aldrig en opgave, vi ikke selv er tilfredse med.

Hvis du har et projekt i din bolig, du gerne vil have lavet, så må du meget gerne kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, du kan kigge på og derefter tage din beslutning. Vi ser frem til at høre fra dig.

FAQ

Bygger I også helt nye badeværelser op?
Ja, vi bygger både nye badeværelser op fra bunden og renoverer allerede eksisterende baderum.


Hvor lidt kan man booke jer til at lave?
Vi laver både små og store opgaver. Det er ikke vigtigt for os, hvor stor din opgave er, og hvis du har brug for hjælp til få fliser, vil vi også meget gerne høre fra dig.


Hvor mange slags opgaver kan I løse samme sted – jeg har både en facade og et bryggers, der skal have lidt kærlighed?

Det er altid skønt, når en kunde har flere opgaver til os. På den måde kan vi optimere vores tid og arbejde det ene sted, når der er eksempelvis tørretid den andet sted. Så vi er altid glade, når vi får flere opgaver i samme bolig.