Murer Rødovre

Søger du en tryg samarbejdspartner til at varetage din renovering af badeværelset eller en større totalentreprise, så er vi hos B-Fliseservice dit lokale entreprenørfirma og murer i Rødovre, hvor du altid kan regne med, at vi hjælper dig i mål fra idé til færdigt projekt. Måske har du en klar idé om, hvad der skal laves i din bolig, eller også er du helt på bar bund, men har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der skal ske. Begge dele kan vi hjælpe dig med, hvor vi kan føre dig videre fra tanke til handling.

En professionel murer i Rødovre

Vores speciale hos B-fliseservice er murerarbejde af enhver art, hvor vi har mange års erfaring på området. Derudover samarbejder vi med andre professionelle håndværkere, der alle yder arbejde af allerhøjeste kvalitet. I vores portefølje vil du derfor også kunne finde, at vi tilbyder totalentrepriser og entreprenørarbejde, hvor du får kyndig vejledning, samt udført arbejde af stor karakter. Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for hjælp til, og om vi er de rette til at løse den opgave for dig, så kontakt os meget gerne, så vi kan snakke om dit projekt.

Du finder os i Hvidovre, men hos B-fliseservice udfører vi lokalt arbejde i Rødovre, såvel som i resten af Storkøbenhavn.

Få et skræddersyet tilbud uden forpligtelse

Når du kontakter os hos B-fliseservice, vil vi sammen snakke om dine ønsker og behov, og ud fra det kan vi udarbejde et tilbud. Vi er konkurrencedygtige på prisen, og du forpligter dig ikke til at få arbejdet gjort, når du modtager et tilbud.

Et uforpligtende tilbud er altid baseret på informationer fra dig, omhandlende dit projekt. Hos B-fliseservice udfører vi arbejde af bred karakter – for eksempel:

Sætte nye fliser op i dit badeværelse
Lave flisegulv i din entré, dit køkken, din udestue eller andetsteds
Renovere facaden på din bolig
Stå for totalentreprise og entreprenørarbejde

Din samarbejdspartner i Rødovre

Hos B-Fliseservice gør vi os altid umage for at gøre vores kunder glade, og derfor er det vigtigt for os at yde en høj service fra start til slut. Vi er kvalitetsbevidste og har mange års erfaring med at opfylde vores kunders husdrømme.

Hvis du mangler en til at stå for dit næste projekt, så står vi altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon på (+45) 24 60 95 60 eller på mail info@b-fliseservice.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

FAQ

Kan B-Fliseservice renovere badeværelser?
Ja. Vi udfører totalentrepriser, og vi kan derfor stå for alt arbejde i det badeværelse, du gerne vil renovere. Vi starter projektet op, håndtere eksterne håndværkere, og sørger for, at dit badeværelse står smukt og færdigt, når vi til slut går hjem.


Kan man få udarbejdet et tilbud hos B-Fliseservice?

Ja. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på baggrund af en snak med dig, om dine ønsker og behov.


Udfører B-Fliseservice kun murerarbejde i Rødovre?
Vi arbejder i Rødovre såvel som i resten af Storkøbenhavn, hvor vi gerne hjælper dig med alle former for murerarbejde – uanset størrelsen på projektet