5/5

4.6 STJERNER PÅ HÅNDVÆRKER.DK

Håndværkerfradrag

Her på siden kan du læse mere om Håndværkerfradrag. Læs tingene igennem. Har du spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at tage fat i os, så vi kan tale tingene igennem.

Få et godt tilbud

  Mange års
  erfaring

  MEd i projektet
  fra a-z

  1000+ opgaver udført

  Træk din regning fra i skat

  Læs meget mere nedenfor om håndværkerfradrag. Der er måske nogle penge at spare? Det er en god ide at læse det igennem. Støder du på spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til os.

  Du kan trække håndværkerarbejde og serviceydelser i din helårsbolig eller fritidsbolig fra i skat. Det kaldes for håndværkerfradrag eller servicefradrag, mens det mere formelle navn er BoligJobordning. Dog er der sket ændringer for 2018/2019, således den nye ordning er blevet mere grøn, men der er stadig en kontant besparelse af hente på din håndværkerregning.

  Den nye BoligJobordning giver fradrag på op til 6.000 kroner per person for serviceydelser i hjemmet som rengøring, vinduespudsning, børnepasning og havearbejde. Og BoligJobordningen giver endvidere fradrag på op til 12.000 kroner per person for håndværksydelser med et grønt sigte, hvilket vil sige energibesparelser.

  Det betyder, at hver person kan få et samlet fradrag på i alt 18.000 kroner, hvis begge fradragskategorier udnyttes fuldt ud. Det er med andre ord 36.000 kroner for ægtepar og samlevende par. Dog gælder fradraget kun arbejdsløn, og arbejdet skal være opført på Skats liste over godkendte ydelser for service og energibesparelser.

  • Havearbejde
  • Isolering af tag
  • Isolering af gulv
  • Isolering af ydervægge
  • Udvendigt malerarbejde
  • Afmontering af brændeovne
  • Reparation eller udskiftning af gasfyrskedler og varmeanlæg
  • Udskiftning af yderdøre og terrassedøre
  • Udskiftning eller reparation af fjernvarmeunits
  • Udskiftning af ruder og vinduer og terrassedøre med glas
  • Udskiftning af faste belægninger med permeable belægninger
  • Installation eller udskiftning af varmestyringsanlæg
  • Installation af intelligent varme-, ventilations- og lysstyring
  • Installation eller forbedring af visse afløbsinstallationer og dræn

  Dit håndværkerfradrag i BoligJobordningen fungerer ved, at hver voksen person i husstanden kan få fradrag på henholdsvis håndværkerydelser og serviceydelser. Men I skal selv indtaste jeres egen andel, eftersom beløbet ikke automatisk overføres mellem ægtefæller.

  Bemærk, at I skal have betalt regningen elektronisk, enten til håndværkeren eller til den i husstanden, som har betalt regningen. Derpå skal beløbet skrives på selvangivelsen sammen med nogle få oplysninger. Desuden skal I have en faktura (eller en skriftlig erklæring, hvis arbejdet er udført af en privatperson).

  Klik her for at læse mere om håndværkerfradraget på Skat. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål.

  5/5

  via Håndværker.dk

  Kan på det kraftigste anbefales

  Arbejdet blev udført i den aftalte periode og til fuld tilfredsstillelse. Undervejs aftaltes tillægsarbejder, hvilket gjorde at den oprindelige tilbudspris naturligvis blev hævet. Arbejdet er udført særdeles godt og flot.

  5/5

  via Trustpilot

  Meget tilfreds med arbejdet

  Meget tilfreds med arbejdet, flot
  muren kom til tiden og alt var som vi havde aftalt, flinke folk.

  Anbefaler gerne til andre👍🏻

  5/5

  via Håndværker.dk

  100% ordholdende og meget serviceminded

  B-Fliseservice har udført et professionelt arbejde, som vi glæder os meget over. Firmaet har været 100% ordholdende og meget serviceminded. Vi kan kun give dem vor bedste anbefaling.

  Få et uforpligtende tilbud

  Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os allerede i dag!