Murer Hvidovre

B-fliseservice er et murerfirma, som tager dig i hånden og guider dig godt gennem din proces, uanset om du skal have nye fliser på dit badeværelse, renoveret dit bryggers eller lavet en ny facade på dit hus.

Vi udfører alt i murerarbejde, og du kan få både vejledning og udførelse af arbejdet hos os – vi er din murer i Hvidovre og store dele af Københavsområdet.

Det er helt naturligt at være lidt forvirret og ikke vide, hvilket ben du skal stå på, når der er noget på din bolig, du har brug for at få repareret, renoveret eller bygget på ny. Det kan være svært selv at regne ud, hvad der skal laves, hvordan det bedst gøres og om resultatet kan blive, som du håber på.

Sådan skaber du et overblik

Det er her, det er en god idé at hive fat i en fagmand. En der ved, hvad de faglige muligheder er, og som samtidig er god til at lytte til din behov og ønsker. Det er vores fokuspunkt hos B-Fliseservice: at give vores kunder det, de forestiller sig. Det kræver, at vi kan sætte os ind i deres sted og hjælpe dem med at sætte ord på, hvad deres ønsker er. Det gør vi os umage med.

Sådan starter du godt op med en murer i Hvidovre

Den bedste måde, du kan starte et forløb op med os, er ved at ringe eller skrive og fortælle lidt om dit projekt. Her kan det være en god idé først at samle informationer ind, hvis du eksempelvis skal have nye fliser på dit badeværelse. Hvor stort er rummet? Hvilke ønsker har du? Har du allerede fundet nye fliser og i så fald hvilke? Og er det hele rummet, der skal have nye fliser, eller er det blot brusenichen?

Hvis du allerede kender til de grundlæggende elementer, så fortæl om dem. Er du helt på bar bund og forvirret omkring, hvad du egentlig skal have lavet, så skal du ikke gå i panik. Kontakt os alligevel, og så finder vi sammen ud af, hvad du har brug for.

Sådan kan det eksempelvis ofte være i situationer, hvor folk skal have gjort noget ved facaden på et hus. De kan se, noget skal gøres, men de ved ikke hvad. Og der er også et utal af veje at gå, når det kommer til netop facaderenovering. Derfor vil det ofte i de situationer være sådan, at vi sammen kigger på huset og finder ud af, hvad der er brug for – og hos B-fliseservice kan vi lave alle former for facaderenovering fra små reparationer til mere omfattende arbejde i Hvidovre og Storkøbenhavn.

FAQ

Laver B-Fliseservice alt arbejdet selv?
Vi er eksperter på vores felt, og så samarbejder vi med dygtige håndværkere, der har deres specialområder, herunder tømrere, malere, VVS’er og elektrikere, som alle leverer arbejde i meget høj kvalitet.


Laver B-Fliseservice kun murerarbejde?
Vi er et lokalt byggefirma med en bred erfaring, og vi laver også totalentrepriser og entreprenørarbejde. Vi vil meget gerne høre mere om netop dit projekt, så kontakt os og lade os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Udfører B-Fliseservice kun murerarbejde i Hvidovre?
Nej, vi laver arbejde i hele Storkøbenhavn, og vi kommer gerne ud til dig, hvis du har en opgave, du gerne vil have løst.