Entreprenør- og murerfirma

Her på siden kan du læse mere om firmaet samt vores måde at arbejde på. Vi arbejder i hele Storkøbenhavn og omegn, og tilbyder altid arbejde til en konkurrencedygtig pris. 

Murerfirma som arbejder i Storkøbenhavn og omegn

B-Fliseservice Murermester og Entreprenør er dit lokale byggefirma i Hvidovre, som arbejder i hele Storkøbenhavn og omegn. Vi arbejde med fokus på kvalitet og høj kundeservice. Vi er med i hele projektet fra a-z, hvis dette ønskes. Vi er meget fleksible, så har du en opgave i tankerne, kan du være sikker på, at du kan give os et kald. Vi er klar til at hjælpe dig i mål med dine projekter.

Vi henvender os til både private og erhverv og har gennem tiden løst en bred vifte af opgaver. Er du nysgerrig på nogle af vores projekter, er du velkommen til at tage et kig i galleriet, eller ringe til os for at få mere info. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst din opgave fra a-z.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os allerede i dag! 
Eventuelle priser og opgaver
Vores priser på murerarbejde afhænger i høj grad af, hvor omfattende en opgave du skal have udført, samt hvilke krav og ønsker du har til materialer. Uanset opgavens type og omfang vil du dog hos B-Fliseservice Murermester & Entreprenør altid blive mødt med særdeles konkurrencedygtige priser, og såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud med en skarp pris på din opgave, er vores murer heller ikke blege for at udarbejde det.