5/5

4.6 STJERNER PÅ HÅNDVÆRKER.DK

Om os

Her på siden kan du læse mere om B-fliseservice, dit entreprenør og murerfirma, samt vores måde at arbejde på. Vi arbejder i hele Storkøbenhavn og omegn, og tilbyder altid arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Få et godt tilbud

  Mange års
  erfaring

  MEd i projektet
  fra a-z

  1000+ opgaver udført

  Murerfirma som arbejder i Storkøbenhavn og omegn

  B-Fliseservice Murermester og Entreprenør er dit lokale byggefirma i Hvidovre, som arbejder i hele Storkøbenhavn og omegn. Vi arbejde med fokus på kvalitet og høj kundeservice. Vi er med i hele projektet fra a-z, hvis dette ønskes. Vi er meget fleksible, så har du en opgave i tankerne, kan du være sikker på, at du kan give os et kald. Vi er klar til at hjælpe dig i mål med dine projekter.

  Vi henvender os til både private og erhverv og har gennem tiden løst en bred vifte af opgaver. Er du nysgerrig på nogle af vores projekter, er du velkommen til at tage et kig i galleriet, eller ringe til os for at få mere info. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst din opgave fra a-z.

  5/5

  via Håndværker.dk

  Kan på det kraftigste anbefales

  Arbejdet blev udført i den aftalte periode og til fuld tilfredsstillelse. Undervejs aftaltes tillægsarbejder, hvilket gjorde at den oprindelige tilbudspris naturligvis blev hævet. Arbejdet er udført særdeles godt og flot.

  5/5

  via Trustpilot

  Meget tilfreds med arbejdet

  Meget tilfreds med arbejdet, flot
  muren kom til tiden og alt var som vi havde aftalt, flinke folk.

  Anbefaler gerne til andre👍🏻

  5/5

  via Håndværker.dk

  100% ordholdende og meget serviceminded

  B-Fliseservice har udført et professionelt arbejde, som vi glæder os meget over. Firmaet har været 100% ordholdende og meget serviceminded. Vi kan kun give dem vor bedste anbefaling.

  Få et uforpligtende tilbud

  Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi ser meget frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os allerede i dag! 
  Eventuelle priser og opgaver
  Vores priser på murerarbejde afhænger i høj grad af, hvor omfattende en opgave du skal have udført, samt hvilke krav og ønsker du har til materialer. Uanset opgavens type og omfang vil du dog hos B-Fliseservice Murermester & Entreprenør altid blive mødt med særdeles konkurrencedygtige priser, og såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud med en skarp pris på din opgave, er vores murer heller ikke blege for at udarbejde det.