Interesseret i et

UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Entreprenør med mange års erfaring

​Vi en professionel entreprenør i Hvidovre med mange års erfaring med udførelse af store som små projekter og opgaver i Glostrup, Valby og omegn. Vi kan varetage hele eller dele af projekter, hvor vi står for al koordinering og sørger for at være kontaktperson med de involverede håndværkere.

Skal du bygge nyt hus eller renovere, er vi klar til at hjælpe dig som entreprenør, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Professionel og kompetent entreprenør

Hos B-Fliseservice er vi altid højt motiveret for at løse dine opgaver med de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi. Vi vægter kvalitet højere end noget andet, da det er din tilfredshed med det endelig projekt, der er målet. Vi arbejder målrettet og med høj grundighed, og for os er ingen opgave for stor eller lille.

Så om du skal bruge en professionel entreprenør til opførelse af flere huse eller ejendomme, eller om det er en renovering af en lejlighed - det er underordnet. Vi er til for at hjælpe dig med præcis det, du skal bruge vores kompetencer til.

Få et godt tilbud på entreprenørarbejde

Med en dygtig entreprenør til at stå for dit projekt, har du én fast kontaktperson, der står for al kontakt til dig og håndværkere. Det gør, at du altid er med på, hvad der sker, og er der noget, ved du, hvem du skal henvende dig til.

Skal vi udarbejde et godt tilbud til dig? Kontakt os på telefon 24 60 95 60 eller skriv til e-mail b.fliseservice@gmail.com.​​

B-Fliseservice | Ankermandsvej 27 |  2650 Hvidovre  |  Telefon: 24 60 95 60 | E-mail: info@b-fliseservice.dk  |  CVR: 30217160​