Interesseret i et

UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Totalentreprise med brede kompetencer

​Hos B-Fliseservice er vi ikke blot en murerforretning, men tilbyder også totalentreprise. Vi kan være totalentreprenør på langt de fleste projekter i Hvidovre, Glostrup og Valby, og ellers kalder vi selv de nødvendige håndværksmæssige ressourcer ind, så du ikke skal foretage dig noget som helst. Vi har brede kompetencer og kan udføre alle opgaver.

Vi udfører naturligvis opgaver som del- eller totalentreprise, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde foreskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke.Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vi løser både mindre renoveringer eller byggeopgaver og større entrepriser for både virksomheder og private.

Få overblik med en professionel totalentreprise

Vi har via vores netværk af samarbejdspartnere kompetencer til at løse andet end tømrer- og mureropgaver – vi løser også maler-, VVS- og el-opgaver. Du kan derfor trygt komme til os, hvis du ønsker et overskueligt bygge- eller renoveringsprojekt, hvor du får en totalentreprise med styr på alt.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der altid sikrer os, at vi er på rette vej i forhold til kundens ønsker, krav og behov, så vi ender med det ønskede resultat.

Har du et forestående projekt, som skal udføres i totalentreprise, varetager vi gerne opgaven. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad det er, du har behov for, så vi sammen kan finde den rette og mest optimale løsning, som matcher dit budget.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt tilbud på en totalentreprise, er vi klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vi kan rykke på projektet, når du har brug for det, men kald os endelig ind så tidligt som muligt, så vi kan rådgive og vejlede i forhold til eksempelvis materialer.

Du kan kontakte os på telefon 24 60 95 60 eller på e-mail b.fliseservice@gmail.com for yderligere information.​​

B-Fliseservice | Ankermandsvej 27 |  2650 Hvidovre  |  Telefon: 24 60 95 60 | E-mail: info@b-fliseservice.dk  |  CVR: 30217160​