Skriv til os for et​

UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Støbning af fundament og andet støbearbejde

​Hos B-Fliseservice er vi specialister i støbning af fundament til alle typer huse og bygninger i Hvidovre, Glostrup og Valby. Fundamentet - eller soklen, som den også kaldes - er en hel essentiel del af det at bygge et hus eller opføre en bygning. 

Det er meget vigtigt, at dit nye hus står godt og solidt, da det skal stå der i mange år og kunne bære en masse vægt samt være modstandsdygtigt over for vind og vejr.

Vi sørger for udgravning og støbning af sokkel samt støbning af gulve, så du får en solid sokkel, der er klar til at bære resten af huset. Vi udfører også alt jordarbejde, hvor vi blandt andet står for udgravning til kælder, afrømning af muldjord, afretning af grunden og isolering af selve gulvet.

Grundig og effektiv støbning af fundament

For at få et så stabilt og robust fundament som muligt er det vigtigt, at der anvendes kvalitetsmaterialer til støbning af fundament. Der skal sågar også været gravet den rette dybde og tilsat armering samt den rigtige sammensætning af beton. 

​Når vi udfører en støbning af fundament eller sokkel, er det med fokus på kvalitet. Alle sten skal sættes helt korrekt, og der skal støbes, således at der ikke opstår uhensigtsmæssige ujævnheder, der på sigt kan give revner.

Vi tilbyder også støbning af trapper i din bolig samt pudsning af fundamentet, så det bliver pænt og præsentabelt at se på. Det bidrager også til at holde konstruktionen tæt og resistent mod vand, så der ikke opstår vand i kælderen eller fugt i fundamentet.

Lad os hjælpe med støbningen af din sokkel

Skal du bygge et nyt hus eller opføre en bygning, kan vi hjælpe dig med støbning af fundament. Vi sørger for, at alt bliver udført til perfektion, så du får en flot og robust sokkel, der kan bære et hus stabilt de næste par hundrede år.

Ring og hør om mulighederne, så finder vi løsningerne. Du kan kontakte os på telefon 24 60 95 60 og på e-mail b.fliseservice@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

B-Fliseservice | Ankermandsvej 27 |  2650 Hvidovre  |  Telefon: 24 60 95 60 | E-mail: info@b-fliseservice.dk  |  CVR: 30217160​