Interesseret i et

UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renovering af badeværelse eller helt nyt etableres

Skal du have opført renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt? Hos B-Fliseservice Murermester & Entreprenør tilbyder vi opførelse af nyt badeværelse og renovering af eksisterende i kvalitetsmaterialer i Hvidovre, Glostrup og Valby. Vi er et erfarent murerfirma, der forstår sig på selv de mindste detaljer.

Søger du en kvalitetsbevidst murer til at give dig dit drømmebadeværelse, kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Vi lytter til dine behov, krav og ønsker med henblik på at skabe den renovering af badeværelse, der indfrier dine forventninger til såvel design som funktionalitet.

Vi udfører alle opgaver ved opførelse af nyt badeværelse

Da vi er en entreprenørvirksomhed, kan vi selv varetage alle arbejdsopgaver i forbindelse med renovering af badeværelse eller etablering af nyt. Vi samarbejder med nogle af de bedste tømrere, malere, elektrikere og VVS’ere. Derfor kan vi med garanti stå inde for at udfører alverdens arbejdsopgaver i super høj kvalitet.

Arbejder vi i dit hjem, er du garanteret at du får lige det du ønsker. Alt arbejde udføres i høj kvalitet af solide materialer, der holder i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Har du planer om at få opført et helt nyt badeværelse, eller skal det gamle renoveres og moderniseres? Vi påtager os gerne din opgave, og vi er også klar på råd, hvis du vil have en professionel fagmands vurdering af, hvorledes dit badeværelse kan se ud.

Vi rådgiver om alt fra materialevalg til funktionalitet. Tag os endelig med på råd, så vi sammen kan finde frem til drømmebadeværelset. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse og hør mere om dine muligheder. Vi giver gerne en god og konkurrencedygtig pris!

Ring til os på telefon 24 60 95 60 eller skriv til e-mail b.fliseservice@gmail.com - vi ser frem til at høre fra dig.​

B-Fliseservice | Ankermandsvej 27 |  2650 Hvidovre  |  Telefon: 24 60 95 60 | E-mail: info@b-fliseservice.dk  |  CVR: 30217160​