Interesseret i et

UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flisearbejde i høj kvalitet udføres

​Hos B-Fliseservice tilbyder vi alt i flisearbejde til private og erhverv såvel som offentlige institutioner i Hvidovre, Glostrup og Valby. Netop flisearbejde er vores helt store forcer, hvilket virksomhedens navn også bærer præg af, og derfor er din opgave eller større projekt også i trygge hænder hos os.

Vi tilbyder en lang række forskellige ydelser inden for flisearbejde. Det kan både være gulv og vægfliser, der kræver noget arbejde i forbindelse med et nyt hus eller måske en gennemgribende renovering. 

Vi har mange års erfaring, viden og ekspertise på området, så kom endelig til os, hvis du skal bruge en kompetent fagmand.

Effektivt og flot flisearbejde

Flisearbejde kan bestå af mange ting. Det kan udføres i alle slags rum, køkken, badeværelse og så videre. Vi kan også udskifte fliser, der er gået i stykker, eller hvis huset skal have helt nye gulvfliser. 

Vi udfører flisearbejde ved renovering og nybyg, så har du et nyt hus på tegnebrættet eller en ældre bolig, der skal renoveres, kommer vi gerne og ser på opgaven. 

Vi kan rådgive dig om forskellige muligheder, så du får den bedste løsning, der matcher dit budget og dine behov.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten ved dit flisearbejde

Hos B-Fliseservice går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi bestræber os efter at levere et perfekt resultat hver gang. Du kan derfor være helt sikker på, at du får udført flisearbejde i høj kvalitet, som lever op til dine forventninger.

Kontakt os for at få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe til os på telefon 24 60 95 60 eller skrive til vores e-mail b.fliseservice@gmail.com.​​ Vi har konkurrencedygtige priser, og vi giver gerne dig en god pris!

B-Fliseservice | Ankermandsvej 27 |  2650 Hvidovre  |  Telefon: 24 60 95 60 | E-mail: info@b-fliseservice.dk  |  CVR: 30217160​